Vad ska en blogg handla om?

Det är så många som bloggar nu för tiden, inga ämnen finns lediga.

Det är minderåriga blondiner i närheten av Stureplan i Stockholm eller snötorget som det heter i folkmun. De skriver om mode och vilda partyn där snön yr så de står härliga till och det är inte den sorts snö som Tallnäsbor är vana vid. De bloggar för att bli kända och tjäna pengar.

Det är folk som bloggar om hur de renoverar en gammal Volvo PV. De gör det för att berätta om sitt stolta projekt och kanske också få kontakt med folk som kan fixa just den orginaldel som fattas.

De finns de som bloggar om resor. Dessa bloggar innehåller massor av bilder, oftast på badstranden och i baren. Ibland också någon bild på en  byggnad med guide framför.

Andra skriver om hur de tränar och bygger kroppar. Det brukar vara mera bilder än text. Oftast på den egna kroppen men också på vänners kroppar. Bodybuilding måste vara en social sport, de känner hundratals kanske tusentals människor och alla brukar finnas med på bild (eller är de samma person i olika poser?).

Vad jag vet finns det inga bloggar om gropiga grusvägar. Jag har väl antagligen inte googlat ordentligt. Förhoppningsvis finns det ingen gropig grusväg att skriva om i sommar (vem kommer på tanken att skriva om en slät grusväg?

Kommentarer