Rätt låt vann

Det var rätt låtar som gick vidare.  Det svåra är att komma ihåg hur de lät.

Annars är väl det som är mest spännande är om MODO kommer att klara av att gå till slutspelet utan Foppa.  Och det blir väl Leksand och AIK  får slåss mot Södertälje och Rögle om att komma upp i elitserien.

Tidigare idag så sken solen riktigt skönt, nästan som vårsolen. Det var riktig mysigt att stå på altanen att slipa en dörr som skall målas om. Som villaägare har man alltid projekt på gång.

Vi får se om vi kan ta en tur upp till Tallnäset i Påsk. Det är alltid kul att uppleva lite vinter med mycke snö. I år har det kommit mycket snö och det blir mycket att skotta.  Men det är ett kärt besvär, att skotta sig fram till dasset och skotta en infart åt bilen. Det är liksom halva nöjet. Sen är det spännande att få fart på järnspisen så att man får minusgraderna att omvandlas till plusgrader inne i huset. Sommaren som kommer efter blir liksom varmare om man varit uppe och frusit häcken av sig på vintern.

Om ni läser på hemsidan och på bloggsidan ser ni vilket fint arbete vår superadministratör och servermaskinist Viktor gör. All heder åt Viktor! Är det så att ni vill ha en hemsida eller blogg upplagd så är det Viktor ni skall kontakta.

Ha det!

Kommentarer