Under trettonhelgen var vi i London

Under trettonhelgen åkte vi till London. Två dagar regnade det men sedan vart det fint väder (uppehåll). Vi hann med lite sight seeing.


Bland annat såg vi Towerbridge. Här tagen från en sightseingbuss i regnväder.Vi var också och tittade på Coventgarden. En marknad med allt möjligt även en del krimskrams.Inne såg det ut så här och på nedervåningen var det servering där man lagade och serverade Paella.Vi var också på Portabelloroad och tittade på marknaden som hålls varje lördag. Där fanns allt möjligt lite krimskrams, antikviteter, klockor och annat spännande.Det var mycket folk och trångt men stämningen var god. Gatan var lång och på båda sidor var det marknadsstånd och i husen längs gatan var affärerna öppna.

På tal om affärer så var vi också inne på Harrods. Ett jättevaruhus för ekonomiskt oberoende. Här finns allt i form av lyx och dyrbara saker. I alla varuhus i London var det rea, så även på Harrods, men det hjälpte liksom inte, det var dyrt ändå.Så här fint såg det ut på utsidan. Inne var det ryggsäckförbud. Dvs. man fick ta av sig ryggsäcken och bära den i handen.

På det hela taget var det en trevlig resa i en storstad som jag vill besöka fler gånger.

Kommentarer