Gott nytt år!

Nu när 2010 snart är till ända så har man lite tankar på hur det nya året kommer att bli. Jag hörde på nyheterna att till många ekonomireportrar spådde att börsen skall gå upp  2011. Det gör de varje år oavsett om den går upp eller inte. Svaret på detta gav Peter Malmqvist, som är börsorakel. Han menade att vart fjärde år brukar vara ett dåligt börsår och spår man att det skall bli ett bra år så har man 75% chans att man får rätt.

Våren kommer att bli sen (det blir den alltid) men varm. Jag kommer att bli sen med att klippa äppelträden (det blir jag alltid). När snön smält så kan jag promenera barfota på min mossgröna gräsmatta. Jag kommer att försöka utrota mossan, men kommer att misslyckas.

Sverige vinner inte Eurovisions schlager finalen, men Björn Ranelid vinner Let’s dance.

Sommaren 2011 kommer att bli fin (har gummistövlar, regnställ och inglasad veranda), kanske också med värme och sol mellan skurarna. Har dock några projekt på gång som går att utföra oavsett väder.

Bag in box-viner är på gång ut och flaskviner kommer att få ett uppsving.

Blir sommaren varm kommer det att säljas mycket öl.

Blir sommaren regnig kommer det likt förbannat att drickas öl.

Då det varit ett par dåliga hjortronår så kommer man att få kröka rygg på myrarna i sommar. Lingon kommer det också att finnas (men jag säger inte var). Fisken kommer att nappa bra.

Ju längre året lider så ökar sannolikheten för att kronprinsessan är gravid och tidningarna kommer att spekulera om det.

MediaMarkt kommer att annonsera om scheissebilligt, men varorna finns inte i butiken. Elgiganten, Siba och Expert följer efter.

Nu har vi haft två kalla och snörika vintrar i rad, så bör vintern 2011/2012  bli mild. Det vill säga om det  ändå skulle bli lite snö nästa vinter så finns ingen beredskap för snöröjning och tågen kommer inte att gå. Man kommer att prata om extremväder.

Nästa jul kommer att bli vit.

Kort sagt det kmmer att bli ett helsikes bra år.

I texten ovan kommer det att finnas minst tre stavningsfel,  fyra syftningsfel och ett antal gramatikaliska kullerbyttor. Den som hittar dessa fel kommer förmodligen att belönas.

Kommentarer