Gott Nytt År!!

Nu har ännu en nyårsafton passerat. Vädret här i Vällingby var strålande, med snö och kyla. Det är något vi inte är vana vid i dessa trakter nu för tiden. Vanligtvis brukar det vara regn och rusk och några plusgrader kring jul och nyår i Stockholm.

Vinterträd


Frostiga träd

Så här såg det ut på nyårsafton. Det är skönt att vara ute i detta vinter väder då luften är klar och det är ungefär 10 grader kallt. Jag tog en skön långpromenad med Daisy.

Nyårsafton förflöt annars rätt lungt, vi hade valt bort raketer då vår hund är rädd för dessa och för att raketer också är ganska dyra. För en tusenlapp blir det mest bara lite fjutt och några knallar. Den tusenlappen kan man använda mycket bättre (vilket vi också gjorde). Dessutom mår ju inte miljön så bra av alla raketer som skickas upp i luften. Dagen blir det ganska skräpigt på marken då många inte plockar upp resterna efter sig.

Dagen efter kvällen före


Så här såg det ut dagen efter. Är det någon som kommer ihåg hur raketerna såg ut och lät?

Nu är det ett nytt år att hitta på nya och roliga saker att göra. Eller varför inte som vanligt längta efter sommaren på Tallnäset. I år blir det en kanonsommar med mycket sol, mycket bad och rikligt med hjortron.

Gott nytt år!

Kommentarer